פצפוצי אורז עם טחינה

פצפוצי אורז וטחינה נעמה קדוש 


3/4 כוס דבש

3/4 כוס טחינה גולמית 

5 כוסות פצפוצי אורז 

רבע כוס אגוזי פקאן קצוצים 


ציפוי שוקולד 

100 גרם שוקולד מריר 

2 כפות שמן חמניות


להמיס 30 שניות במיקרוגל לערבב ולהמיס ועוד 30 שניות לערבב יחד עד להמסה של השוקולד


להמיס בסיר דבש וטחינה 3 דקות להוסיף את פצפוצי האורז, להוסיף את האגוזים 


לערבב יחד לשטח בתבנית להעביר לקירור


לאחר 15 דקות אפשר לזלף את השוקולד על פצפוצי האורז