טעמי

טעמי ממי  נעמה קדוש


100 גרם שוקולד חלב או מילקה קרמל

100 גרם שוקולד מריר 

2 כפות אגוזים קצוצים

2 כפות גדושות ממרח לוטוס או חמאת בוטנים 

2 כפות שוקולד נוטלה 

3 כוסות פצפוצי אורז 


ציפוי שוקולד לבן:

50 גרם חמאה 

וכף שמן

150 גרם שוקולד לבן עם פירורי עוגיות 


אופן ההכנה:


1. בקערה שמים את השוקולד המריר, שוקולד חלב ממרח לוטוס והשוקולד נוטלה 

ממיסים 1 דקה במיקרוגל מערבבים, אם לא הכל נמס יש להחזיר לעוד חצי דקה 

לערבב עד להמסה 

2. להוסיף את האגוזים ופצפוצי אורז לערבב יחד 

3.לשטח בתבנית מרופדת בנייר אפיה 

ליישר

להכניס למקפיא ללילה או ל4 שעות לפחות 

לחתוך לריבועים ולאכול

4. אופציה לשידרוג:

להמיס במיקרוגל שוקולד לבן וחמאה 30 שניות לערבב ולמרוח על פצפוצי האורז