טעמי

טעמי נעמה קדוש


100 גרם שוקולד חלב 

100 גרם שוקולד מריר 

2 כפות אגוזים קצוצים

2 כפות גדושות ממרח לוטוס או חמאת בוטנים 

2 כפות שוקולד נוטלה או שוקולד בטעם אגוזי לוז

3 כוסות פצפוצי אורז(  150 גרם)

ציפוי שוקולד חלב:


200 גרם שוקולד חלב 

3 כפות שמן 




אופן ההכנה:


1. בקערה שמים את השוקולד המריר, שוקולד חלב ממרח לוטוס והשוקולד נוטלה 


ממיסים 1 דקה במיקרוגל מערבבים, אם לא הכל נמס יש להחזיר לעוד חצי דקה 


לערבב עד להמסה 


2. להוסיף את האגוזים ופצפוצי אורז לערבב יחד 


3.לשטח בתבנית מרופדת בנייר אפיה 

ליישר ולהדק הטיב 

או לשים בתבנית סיליקון מחולקת למלבנים קטנים או כל צורה שאתם רוצים 


להכניס למקפיא ללילה או ל4 שעות לפחות 


לחתוך לריבועים או מלבנים 

או לחלץ מתבנית הסיליקון 


4. אופציה לשידרוג:


להמיס במיקרוגל לדקה שוקולד חלב ושמן לערבב עד להמסה 

לאחר שחתכנו את הטעמי טובלים בשוקולד מניחים על רשת שהשוקולד יטפטף מעבירים למקרר עד שהשוקולד מתקשה 


אפשר לקשט עם שוקולד לבן 


שמים בשקית קטנה חופן שוקולד לבן 

מניחים בכוס עם מים רותחים 

עד שהשוקולד נמס 


עושים חור קטן בשקית ומזלפים רצועות על הטעמי