קוקיגלידה מיני נעמה קדוש
100 גרם שוקולד מריר
30 גרם שוקולד חלב
50 גרם חמאה (4 כפות שמן)
1 ביצה
3 כפות סוכר
65 גרם קמח מנופה ( 3 כפות )
1 כפית אבקת אפיה
1 כף קקאו
1/2 כף שוקולית
קרם שמנת:
250 מ״ל שמנת מתוקה
1 כוס חלב ( חד-פעמי שקוף)
2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה:
1. בקערה שמים שוקולד מריר ושוקולד חלב עם חמאה ומכניסים למיקרוגל לדקה מוציאים מערבבים עד להמסה של השוקולד
2. בקערה נפרדת טורפים עם מטרפה ידנית או בעזרת מזלג ביצה ו 3 כפות סוכר 2 דקות
3. מערבבים את 2 הכוסות יחד
4. מוסיפים לקערה קקאו , שוקולית, קמח , אבקת אפיה , קורט מלח
5. מערבבים לעיסה אחידה
6. מעבירים לשקית זילוף עושים חור בקצה ומזלפים לנייר אפיה עיגולים בגודל שאתם רוצים אופים כ 10 דקות בחום 170 מעלות
7. מצננים לאחר מכן מכינים קרם שמנת מקציפים חלב, שמנת מתוקה ו2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה
8. מעבירים לשקית זילוף מזלפים על כל עוגיה קצפת ושמים עוגיה נוספת מעל
9. מסדרים יפה בקופסא ומכניסים למקפיא
10. אפשר להוציא סמוך לאכילה
אפשרות לפרווה:
1. 130 גרם שוקולד מריר בלי שוקולד חלב
2. במקום חמאה נטורינה או 4 כפות שמן או 4 כפות שמן קוקוס
3. מלית קצפת צמחית פרווה