דג אמנון בתנור נעמה קדוש
8 פילה דג אמנון
ק גמבה אדומה
פלפל צ'ילי אדום
3-4 שיני שום
צרור כוסברה
1 כף פפריקה מתוקה
1/4 כפית כורכום
1/2 כפית מלח
1/3 כוס שמן
אופן ההכנה:
1. בסיר מחממים את השמן עם קוביות גמבה, קוביות פלפל צילי
פפריקה מתוקה, כורכום , מלח
לבשל יחד כ 5-7 דקות
2. בתבנית מסדרים פילה אמנון או כל דג שאוהבים
3. שופכים את הרוטב על הדג .
4. אופים בתנור ללא מכסה כעשרים דקות או עד שהדג מוכן..
בתאבון