דג אמנון בתנור  נעמה קדוש


8 פילה דג אמנון 

ק גמבה אדומה

פלפל צ'ילי אדום

3-4 שיני שום 

צרור כוסברה

1 כף פפריקה מתוקה

1/4 כפית כורכום

1/2 כפית מלח 

1/3 כוס שמן 


אופן ההכנה:

1. בסיר מחממים את השמן עם קוביות גמבה, קוביות פלפל צילי 

פפריקה מתוקה, כורכום , מלח 

לבשל יחד כ 5-7 דקות

2. בתבנית מסדרים פילה אמנון או כל דג שאוהבים 

 3. שופכים את הרוטב על הדג .


4. אופים בתנור ללא מכסה כעשרים דקות או עד שהדג מוכן.. 

בתאבון