דגים עם עשבי תיבול בתנור נעמה קדוש
3-4 דגים שלמים לברק, דניס או אמנון
רוטב לדגים:
צרור כוסברה קצוצה
צרור פטרוזיליה קצוצה
עלי נענע
2 גבעולי סלרי קצוצים
פלפל חריף קצוץ
3 שיני שום כתוש
מיץ מלימון טרי
רבע כוס שמן זית
מלח
פלפל שחור
רבע כוס מים
אופן ההכנה:
1. את הדגים יש לנקות ולשטוף הטיב להניח בקערה ולפזר מלח מעל להניח בצד שעה
2. לאחר שיה שוטפים את הדגים הטיב מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה
3. חורצים פסים בעזרת סכין בחלק העליון של הדג
4. בקערה שמים את כל מרכיבי הרוטב ומערבבים יחד מלבד המים
5. ממלאים את הדג ומפזרים מעל את עשבי התיבול
6. שופכים מים בתבנית
7. מכסים בנייר אפיה ואופים כשעה או עד שהדג מתרכך
8. ב10 דקות אחרונות אופים ללא כיסוי להשחמה
בתאבון