דג דניס בתנור נעמה קדוש
4 דגי דניס שלמים
צרור כוסברה קצוצה
צרור פטרוזיליה קצוצה
2 גבעולי סלרי קצוצים
4 פלפלים יבשים
פלפל ירוק חריף קוביות
מיץ מלימון טרי
מלח
פלפל שחור
רבע כף כורכום
חצי כף פפריקה מתוקה
רבע כוס שמן זית
3 תפוחי אדמה פרוסים דק מאוד
חצי כוס מים
אופן ההכנה:
1. מניחים בתבנית את פרוסות תפוח האדמה
מפזרים מלח, פלפל שחור ומעט שמן זית
2. מנקים את הדגים חורצים פס בחלקו העליון ומניחים את הדגים מעל התפוח אדמה
3. מערבבים בקערה: כוסברה, פטרוזיליה,סלרי,פלפל ירוק, מיץ לימון, שמן זית, ותבלינים
4. ממלאים חלק מהתערובת בדג את השאר מפזרים מעל כל הדגים
5. שופכים חצי כוס מים בתבנית
6. מכסים בנייר אפיה או מכסה אופים בחום 180 מעלות כשעה או עד שהדג מוכן
בתאבון