דג סלמון מרוקאי בתנור
נעמה קדוש
1 נתח פילה דג סלמון
1 גמבה אדומה
צרור כוסברה
1 כף גדושה פפריקה מתוקה
1 כף צילי גרוס
1 כף גדושה של אריסה
1/2 כפית כורכום
מלח, פלפל שחור
1/4 כוס שמן זית
3 שיני שום כתוש( לא חובה)
1/4 כוס מים
אופן הכנה:
1.מורידים את העור בעזרת סכין חדה, מומלץ להסיר את העור כשהדג קפוא
ומניחים בתבנית
2. קוצצים את הכוסברה
והגמבה חותכים לקוביות
ושמים בקערה
3. לקערה נוסיף את שאר המצרכים
נערבב אם צריך יש להוסיף שמן זית
4. מורחים על הדג את המלית ושמים גם מתחת לדג מהמלית ושופכים מסביב לדג את המים
5. אופים בתנור בחום 180 מעלות כ 15 דקות
בתאבון