דג סלמון בתנור עם לימון כבוש ואריסה מתכון מושלם!

דג סלמון בתנור עם עשבי תיבול ואריסה נעמה קדוש


1 נתח פילה דג סלמון 

צרור כוסברה 

צרור פטרוזליה 

3 שיני שום כתוש

1 וחצי כף פפריקה מתוקה

1 כף צילי גרוס 

1 כף גדושה של אריסה 

1 כף של ממרח לימון כבוש 

1/2 כפית כורכום 

מלח, פלפל שחור 

1/3 כוס שמן זית 


אופן הכנה:

1.מורידים את העור בעזרת סכין חדה, מומלץ להסיר את העור כשהדג קפוא 

ומניחים בתבנית 

2. קוצצים דק את הכוסברה והפטרוזיליה ושמים בקערה

3. לקערה נוסיף את שאר המצרכים 

נערבב יחד למרקם אחיד אם צריך 

יש להוסיף שמן זית

4. מורחים על הדג את המלית ושמים גם מתחת לדג מהמלית