דג סלמון קריספי נעמה קדוש
רבע כוס שמן זית
2 כפות חומץ
1 כף סילאן
1 כף חרדל דיזון או רגיל
חצי כפית פלפל צ'ילי גרוס
רבע כפית פלפל שאטה גרוס
1 כפית שום כתוש
מלח
פלפל שחור
חופן אגוזים מלך
חצי כוס פירורי לחם
פטרוזיליה וכוסברה קצוצה
לערבב יחד את מרכיבי הרוטב למרוח על הדג את האגוזים לקלות במחבת לטחון דק במחבת שמים שוב כפית שמן זית ושופטים את פירורי הלחם פנימה ומטגנים קלות כ 5 דקות לערבב את האגוזים והפירורי לחם להניח על הדג .. לפזר מעל פטרוזיליה קצוצה לאפות בחום 180 מעלות טורבו בדיוק 18 דקות