דג קרפיון עם ירקות
6 פילה קרפיון טרי
1 גמבה אדומה
1 גמבה כתומה
1 פלפל חריף
1 גזר
1 לימון
1 פלפל צילי
צרור כוסברה
צרור פטרוזליה
2 גבעולי סלרי
רוטב :
2 כפות פפריקה
1 כפית מלח
4 שיני שום כתוש
חצי כוס שמן
אופן הכנה:
1. קוצצים לקוביות את הפלפלים והגזר
קוצצים דק את הכוסברה, פטרוזיליה, סלרי
מערבבים הכל מוסיפים מלח, מיץ מלימון טרי
2.בתבנית שמים מחצית מהירקות בתחתית מעל מניחים את הדגים
ומוזגים את הרוטב ומעל שוב שמים את יתרת הירקות
3. מכסים בנייר אפיה ונייר כסף מעל
אופים כ 30 דקות בחום 180 מעלות