סופגניות קלאסיות פרווה נעמה קדוש
1 ק"ג קמח מנופה
2 כפות שמרים יבשים
1 כף אבקת גלוטן( לא חובה !!)
חצי כוס סוכר
1 סוכר וניל
1/4 כפית מלח
3 ביצים גודל L
1/2 כוס שמן
2 כפות ברנדי או ויסקי
2 כוסות מי ברז ( לעיתים נצטרך עוד חצי כוס)
ללוש היטיב את הבצק במיקסר לפחות 10 דקות..
לחלק לכדורים במשקל 50 גרם להניח על ריבועי נייר אפיה ולהתפיח כשעה או עד להכפלת נפח הכדור.
לטגן בשמן חם בטמפרטורה של 165
לפזר אבקת סוכר מעל ולהזריק ריבת תות
בתאבון