לחם שום ועשבי תיבול בצק :
1 קילו קמח כוסמין לבן או מלא
3 כפות סוכר
1 כף מלח
2 כפות שמרים יבשים
3 כוסות מים פושרים
חצי כוס שמן זית
ללוש הכל יחד את המים יש להוסיף בהדרגה אולי צריך להוסיף עוד חצי כוס מים תלוי הקמח.. ללוש 12 דקות במיקסר. לכסות את קערת המיקסר בניילון ומגבת ולהתפיח כחצי שעה.. להוריד את הבצק לעשות עבודה ללוש לתוך הבצק 3 כפות מתערבת הצימצורי לחלק ל15-20 כדורים .. על כדור 50 גרם להניח בתבנית אחד ליד השני למרוח שמן זית מעל לאפות בתנור שחומם מראש ל חום 180 מעלות כ 25 דקות או עד להשחמה כשמתקרר יש למרוח מעל את הצימצורי על הלחמניות רוטב שום צ'ימצורי: צרור כוסברה קצוצה צרור פטרוזיליה קצוצה עלי בזיליקום קצוצים עלי נענע קצוצים שמן זית 4 שיני שום כתושות מלח גס לערבב יחד