סמבוסק נעמה קדוש
1 קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
3 כפות סוכר
1 כף מלח
1 כף חומץ
4 כפות שמן זית
2.5 כוסות מי ברז
רוטב פיצה
רוטב פסטו ,בצל פטריות
אופן ההכנה:
1. ללוש את הבצק כ 12 דקות במיקסר
2 . לכסות בניילון ולהתפיח 20 דקות
4. לחלק את הבצק ל15 כדורים
לרדד לפיצה עגולה למרוח מעל את הרוטב ולשים מלית של גבינה צהובה או מוצרלה זיתים ..
לקפל ל2 ולסגור את הקצוות
להניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה למרוח בביצה ,לפזר שומשום
לאפות בחום 180 מעלות 25 דקות