פוקצות פיצה וזעתר נעמה קדוש
1 ק"ג קמח מנופה
2 כפות שמרים יבשים
3 כפות סוכר
1 כף מלח
חצי כוס שמן זית
3-4 כוסות מי ברז
אופן הכנה :
1. ללוש הכל יחד במיקסר 10 דקות
2. לכסח בניילון את הבצק ולהתפיח 20 דקות
3. להכין קערה עם מי ברז ולעבוד עם ידיים רצועות
4. הבצק דביק מאוד לכן עובדים איתו ישירות מהקערה ולא מורידים למשטח עבודה
5. קורצים מהבצק כמות של כדור טניס מרטיבים אותו עם הידיים פותחים לאליפסה ומניחים על גבי נייר אפיה כך ממשיכים עם שאר הבצק
6. להכנת פיתות זעתר יש לקחת 2 כפות זעתר עם חצי כוס שמן זית לערבב יחד ולמרוח על כל פיתה
7. להכנת פיצה: מורחים רוטב פיצה של יכין ( קונים מוכן) מעל מפזרים גבינה צהובה ומוסיפים כל תוספת שאוהבים זיתים,פטריות, פלפל חריף , קוביות לימון , טונה ועוד.. 7 . אופים בתנור בחום 185מעלות כ20 דקות .. בתאבון