פיצה במחבת נעמה קדוש

פיצה  במחבת תיבול נעמה קדוש
1 ק״ג קמח מנופה 

2 כפות שמרים יבשים

2 כפות סוכר

1 כף מלח

 2 כפות שמן זית 

 2-3 כוסות מי ברז
רוטב פיצה :

1 שן שום כתוש

4  עגבניות מרוסקות ( או קופסת שימורים של עגבניות מרוסקות )

4 עלי בזיליקום

פלפל שחור 

1 כף רסק עגבניות 

מעט מלח
אופן ההכנה:

1. למיקסר מוסיפים 2 כוסות מים (כל כוס מכילה 240 מל מים ), שמרים סוכר מעל המים קמח, מלח שמן ומתחילים ללוש עם וו לישה ומוסיפים בהדרגה את הכוס השלישית  ולשים עד לקבלת בצק נעים ולא דביק 2. מכסים את הבצק בניילון ומתפיחים כ 30 דקות או עד הכפלת הנפח 

3. ⁠מערבבים בקערה את העגבניות, שום, מלח, רסק עגבניות , מלח ופלפל מוסיפים עלי בזיליקום שלמים 

4. ⁠מחלקים את הבצק לכדורים במשקל של 70-80 גרם כל כדור 

5. ⁠מרדדים לפיתה שמים בצד וממשיכים עם שאר הבצק 

6. ⁠על כל פיתה שמים כף רוטב, חופן גבינה צהובה וזיתים מקפלות את הפיתה  לחצי 

7. ⁠במחבת חמה יש לשים את הפיתה  וצורבים עד להשחמה  הופכים וצורבים שוב כך ממשיכים עם שאר הפיצות בתאבון נעמה קדוש