פיתות עם כיס

פיתה תמנית סלופה  נעמה קדוש

1 קג קמח מנופה

1 כף סוכר 

1 כף מלח

2 כפות שמרים יבשים 

4 כוסות מי ברז 


אופן ההכנה: 

1. בקערת המיקסר שמים את כל המצרכים 

בעזרת וו לישה לשים את הבצק 13 דקות 

עד לקבלת בצק דביק ואלסטי

2. מכסים את הקערה בשקית למשך 20 דקות 

3.במשטח מקומח מחלקים את הבצק ל 16 כדורים 

4. כל כדור פותחים לפיתה עגולה 

5. מכסים את הפיתות למשך 10 דקות 

6. מחממים סיר גריל 

7. מניחים פיתה במחבת חמה סוגרים את המכסה מרימים כל כמה שניות וכאשר הפיתה מעט משחימה הופכים אותה ממתינים שתשלים מעט ומוציאים 

כך ממשיכים עם כל הפיתות 

כשמרימים את הפיתות יש לעשות זאת בזהירות ולוודא שהפיתה מקומחת אחרת היא נדבקת 


בתאבון 

נעמה קדוש