פרנה נעמה קדוש
1 ק״ג קמח מנופה
2 כפות שמרים יבשים
2 כפות סוכר
1 כף מלח
2 כפות שמן
3-4 כוסות מי ברז( כוס מכילה 200 מ״ל )
אופן ההכנה:
1. בקערת המיקסר נשים מים ושמרים נערבב יחד נוסיף סוכר,
קמח
2. מעל הקמח נוסיף מלח ושמן
3. נעבד במיקסר עם וו לישה כ 13 דקות לעיתים יש צורך בהוספת מים עד לקבלת בצק אך מאוד
4. נכסה את קערת המיקסר בניילון ומגבת ונתפיח כחצי שעה
5.במשטח מקומח נחלק את הבצק ל 12-16 כדורים (תלוי בגודל הרצוי )
6. כל כדור נרדד בעזרת מערוך לפיתה מעט עבה , כך נעשה לכל הכדורים
7. בסיר חשמלי נאפה את הפיתות עד להזהבה
ניתן לאפות בתנור בחום 200 מעלות
בתאבון
נעמה קדוש