קובנה מקמח כוסמין בשיטה ייחודית

קובנה נעמה קדוש

250 גרם קמח כוסמין

250 גרם קמח לבן 

חצי כף סוכר

חצי כף מלח

1 כף שמרים יבשים 

1.5 כוסות מי ברז , חדפ קר..

4 כפות שמן זית - שמים בסיר מיוחד לקובה 

את כל המצרכים מכניסים לקערת המיקסר מלבד המלח לשים במשך 2 דקות

מוסיפים את המלח

ממשיכים ללוש עוד 7 דקות עד לקבלת בצק רך ונעים למגע מעט דביק.

לתת מנוחה של 15 דקות 

להכין 2 קערות :

1. מים

1. קמח 

מרטיבים יד עם מים לוקחים כדור מכניסים לקערת עם הקמח ומצפים את הכדור  בקמח ומעבירים לסיר מיוחד להכנת קובנה .

בסיר שמים 4 כפות שמן זית ומכניסים את הכדורים אחד ליד השני

מבשלים על הגז במשך שעה וחצי 

אחכ אופים פתוח בתנור כחצי שעה או עד להשחמה