קובניות עם חמאה וגבינות

קובניות עם מוצרלה נעמה קדוש


1 קג קמח מנופה

2 כפות שמרים יבשים 

4 כפות סוכר

1 כף מלח

3-4 כוסות מים 


150 גרם חמאה ( מומסת או רכה )למריחה על הבצק 


למלית 

גבינת מוצרלה וגבינה צהובה מגורדת

אפשר כל גבינה שאוהבים כולל בולגרית או צפתית , פרמזן 

אופן ההכנה:


1. את הקמח, סוכר השמרים 

מים ומלח שמים בקערת המיקסר 

לשים כ 13 דקות עד לקבלת לבצק נעים למגע 


2. מכסים את הקערה עם ניילון ומגבת ומתפיחים כחצי שעה או עד להכפלת  נפח הבצק 


3. מחלקים את הבצק ל 16 עיגולים 


כל עיגול פותחים עם חמאה מומסת 

למלבן גדול ודק 


4. מורחים על הבצק חמאה רכה או שמן זית שמים בקצה המלבן שכבה של גבינות על כל העלה מגלגלים לרולדה ואת הרולדה מלפפים לשבלול ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה 


5.אופים בחום 180 מעלות עד להזהבה 

כ 25 דקות


בתאבון