קובניות עם עשבי תיבול

קובניות עם עשבי תיבול 

נעמה קדוש


1 קג קמח מנופה


2 כפות שמרים יבשים 


2 כפות סוכר


1 כף מלח


3-4 כוסות מים 


למלית 

צרור פטרוזליה 

צרור כוסברה 

2 כפות שמן זית 

מלח 

טוחנים במעבד מזון 


אופן ההכנה:


1. את הקמח, סוכר השמרים 


מים ומלח שמים בקערת המיקסר 


לשים כ 13 דקות עד לקבלת לבצק נעים למגע 


2. מכסים את הקערה עם ניילון ומגבת ומתפיחים כחצי שעה או עד להפעלת נפח הבצק 


3. מחלקים את הבצק ל 8 עיגולים 


כל עיגול פותחים עם שמן זית לעלה מלבני 


4. מורחים על הבצק חמאה רכה וזעתר מורחים 2 כפות מהמלית עשבי תיבול על כל העלה מגלגלים לרולדה ואת הרולדה מלפפים לשבלול וחותכים לשושנים 


5. בסיר גחנון או בתבנית מאורכת או בתבנית מלבנית מסדרים את השושנים אחד ליד השני לא צפוף מידיי


הכמות מתאימה ל 2 סירי ג’חנון




אופים בחום 180 מעלות כ 30 דקות או עד להזהבה 



בתאבון נעמה קדוש