לחמניות בצל נעמה קדוש
1 ק״ג קמח מנופה
2 כפות שמרים יבשים
3 כפות סוכר
1.5 כפות מלח
1/2 כוס שמן
3 כוסות מי ברז
2 חופנים של בצל מיובש
2 כפות פטרוזליה מיובשת
אופן ההכנה:
1. את כל המרכיבים לשים יחד בקערת המיקסר כ 12 דקות במהירות נמוכה
2. מכסים את הקערה בניילון ומגבת
ומתפיחים כ30 דקות
3. את הבצק מורידים למשטח מקומח
מערבבים בקערה
כוסברה קצוצה
שום כתוש
שמן זית
מלח
מחלקים את הבצק ל 4 חלקים כל חלק פותחים למלבן מאורך
בקצה של המלבן מורחים את הבלילה של עשבי תיבול ומגלגלים לרולדה
חותכים לפרוסות מקבלים שבלול
מניחים בתבנית
מתפיחים כ 30 דקות
מורחים ביצה טרופה
אופים בחום 180 מעלות כ 25 דקות או עד להזהבה