מרק חריירה נעמה קדוש
1 בצל קוביות
3 עגבניות מגורדות
1 כוס עדשים ירוקות להשרות במים רותחים 15 דקות
1 כוס גרגירים חומוס מהשיעורים או קפוא
2 גבעולי סלרי קצוץ
צרור כוסברה קצוצה
חופן אטריות
מיץ מלימון טרי
1 כפית כורכום
1 כף מלח
1 כפית פלפל שחור
2-3 כפות כפות קמח לבן
אופן ההכנה:
1. מטגנים את הבצל עם 3 כפות שמן זית
2. מוסיפים את העגבניות וממשיכים לטגן
3. מוסיפים את החומוס,עדשים, כורכום,מלח,פלפל שחור
4. ממלאים את הסיר מים עד לשלושת רבעי גובה
מרתיחים
5. מכניסים את האטריות מבשלים 15 דקות
6. מכינים רביחה:
2 כפות קמח לערבב עם חצי כוס מים עד שמתקבל מרקם חלק ללא גושים נוזלי
שופכים למרק ומערבבים מיד..
מבשלים עוד 30 דקות יחד
5 דקות אחרונות יד לסחוט לימון טרי למרק
בתאבון
יש לתקן תיבול .. הוסיפו מלח ,פלפל שחור לפי הטעם