סלט גזר מרוקאי נעמה קדוש
4 גזרים
כוסברה
רוטב
3 כפות שמן
1 כף פפריקה
1/2 כף כמון
מיץ מלימון 1
1 שן שום כתוש
מלח
1 כף חומץ
מעט מים ( לא חובה)
אופן ההכנה:
1. מקלפים את הגזרים מרתיחים בסיר עד שהגזר מתרכך
2. כשהגזר מתקרר
פורסים לפרוסות , עיגולים בעובי 1 סמ
3. מכינים את הרוטב בקערה:
פפריקה, כמון, מלח, לימון, חומץ, שמן,שום כתוש מערבבים הכל עד לקבלת מרקם של טחינה
אם המרקם סמיך מידיי יש להוסיף מעט מים
שופכים על הגזר מערבבים יחד ומוסיפים כוסברה
בתאבון