סלט גזר מרוקאי

סלט גזר מרוקאי נעמה קדוש


4 גזרים 

כוסברה 

רוטב 

3 כפות שמן 

1 כף פפריקה 

1/2 כף כמון 

מיץ מלימון 1 

1 שן שום כתוש

מלח 

1 כף חומץ

מעט מים ( לא חובה)


אופן ההכנה:

1. מקלפים את הגזרים מרתיחים בסיר עד שהגזר מתרכך

2. כשהגזר מתקרר 

פורסים לפרוסות , עיגולים בעובי 1 סמ 

3. מכינים את הרוטב בקערה: 

פפריקה, כמון, מלח, לימון, חומץ, שמן,שום כתוש מערבבים הכל עד לקבלת מרקם של טחינה 

אם המרקם סמיך מידיי יש להוסיף מעט מים 

שופכים על הגזר מערבבים יחד ומוסיפים כוסברה


בתאבון