סלט חם קר נעמה קדוש
2 בצל חתוך לרצועות
1 בטטה קוביות
3 מלפפון
7 עגבניות שרי בצבעים
סלסלת פטריות
גבינה בולגרית 5% של תנובה
גבינת עמק פתיתים של תנובה
חסה( אופציה לא חובה)
4-5 כפות צילי מתוק
4-5 כפות רוטב סויה
שום
שמן זית
מלח
פלפל שחור
1 באגט
אופן ההכנה:
1. חותכים את הבצל לרצועות ומטגנים עם 2 כפות שמן עד להתרככות
2. מוסיפים בטטות קוביות מכסים את המחבת וממשלים עד להזהבה
3. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים יחד
4. מוסיפים 3 כפות צילי גרוס ו4 כפות רוטב סויה מקפיצים יחד 2 דקות
יש להוסיף צילי גרוס שאטה חריף, מלח ופלפל שחור
5. חותכים לפרוסות את המלפפונים
6. חותכים לחצי את עגבניות השרי
מוסיפים את הירקות לקערת הסלט
מערבבים יחד
7.חותכים לקוביות את הגבינה בולגרית ומוסיפים את קוביות הגבינה הבולגרית לסלט
8. את הבאגט פורסים לפרוסות בעובי 2 סמ ומורחים מעל שמן זית, שום כתוש ומלח
ומעל מפזרים פתיתי גבינת עמק של תנובה
אופים עד להזהבה , עד שהבאגטים הופכים לצנים
מניחים את הבאגט מעל הסלט
ניתן לטבל את הסלט עם מלח, פלפל שחור
בתאבון
#שבועות_עם_תנובה
#טעים_בבית
בשיתוף תנובה