סלט חסה חם קר עם קרוטונים נעמה קדוש
ראש חסה עגולה
3 מלפפונים פרוסים
10 עגבניות שרי
1 גמבה רצועות
2 קישואים רצועות
1 בצל רצועות
חצי סלסלת פטריות פרוסות
3 כפות רוטב סויה
מלח לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
שמן זית מיץ
מלימון טרי
קרוטונים:
1 באגט פרוס
מתבל :
7 כפות שמן זית 2 שיני שום כתוש מלח זעתר גבינה צהובה מגורדת או פרמזן למרוח מעל כל פרוסה שמן זית ,שום כתוש וזעתר ולהניח גבינה צהובה לאפות בחום 180 מעלות כ 10 דקות.
אופן ההכנה:
1. לטגן ב - 2 כפות שמן את הבצל כ - 5 דקות להוסיף את הגמבה לטגן עוד 5 דקות להוסיף את הפטריות וקישואים ולטגן יחד עד להתרככות להוסיף את הרוטב סויה לערבב יחד
2. בקערה לסדר את החסה חתוכה לרצועות מעל להניח את המלפפון ,העגבניות ונבטים לתבל בשמן זית,מלח,פלפל שחור ולימון
3. לסדר מעל את הירקות החמים
4. לסדר את הבאגט מסביב לקערה