חצילים בתנור עם פירורי לחם נעמה קדוש
1 חציל
פירורי לחם
2 כפות שמן זית
2 ביצים
2 כפות קורנפלור
2 שיני שום כתוש
1 כפית פפריקה
רבע כפית כורכום
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1. קולפים את החציל לסירוגין לא את כולו
פורסים לפרוסות מסדרים בתבנית ומפזרים מלח משאירים את החצילים כרבע שעה
לאחר מכן מייבשים את הפרוסות עם נייר סופג כדי לספוג את הנוזלים
2. בקערה אחת מערבבים ביצים, קורנפלור, שום כתוש, פפריקה, כורכום, מלח ופלפל שחור
יש לערבב הטיב עד ש קורנפלור נטמע ו בלילה חלקה
3. בקערה מערבבים הטיב את פירורי הלחם עם שמן זית
4. טובלים בקערת הביצים פרוסת חציל כך שהיא תהיה עטופה בבלילה מנערים עודפים
ומכניסים לקערת פירורי לחם מהדקים את הפירורים הטיב לחציל מכל צדדיו
5. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה
6. אופים בטורבו בחום 180 מעלות כ חצי שעה
יש להפוך את החצילים לאחר 15 דקות
בתאבון