סלט חצילים וגמבה


סלט חצילים וגמבה נעמה קדוש


1 חציל גדול חתוך לקוביות 

1 גמבה קוביות

3 שיני שום כתוש

צרור כוסברה

מלח

כף שטוחה פפריקה מתוקה

חצי כף כמון 

רבע כף קימל 

שמן 


אופן ההכנה:


1. מחממים מחבת לוהטת ללא שמן וצורבים את קוביות החציל מ2 הצדדים לאחר מכן מוסיפים את קוביות הגמבה וממשיכים לצרוב עוד 5 דקות ואז מרססים את קוביות החצילים עם שמן מכל הצדדים עד שכל החצילים מכוסים שמן או שניתן להוסיף שמן למחבת כשהלהבה נמוכה על מנת שהשמן לא יישרף

2. מוסיפים לאחר שהחציל מתרכך שמן, שום כתוש, מחצית  מהכוסברה