סלט סלק אדום בתנור נעמה קדוש
2 סלק אדום
1/4 כוס מים
1 צרור כוסברה
3 שיני שום כתוש
גרידת לימון
מיץ מלימון טרי
מלח
פלפל שחור
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
1. מקלפים את הסלק וחותכים לקוביות
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה
שופכים במרכז התבנית 1/4 כוס מים
מכסים בנייר אפיה ואופים כ 40 דקות או עד להתרככות הסלק
ומקררים
2. קוצצים את הכוסברה מוסיפים את השום הכתוש, מלח,פלפל שחור,שמן זית, מיץ לימון וגרידת לימון
מערבבים יחד
בתאבון