סלט סלק קולורבי ותפוח
נעמה קדוש
סלק חי
קולורבי
סלרי
בצל מטוגן
כרובית אפויה
בטטה אפויה
חסה
נבטי חמניה
תפוח ירוק
מלח
פלפל שחור
לימון
אופן ההכנה:
1. מפרקים כרובית לפרחים
חותכים בטטה לקוביות ואופים את שניהם בתנור בחום 180 מעלות כ 15 דקות
2. חותכים את הסלק, קולורבי, תפוח,סלרי לקוביות
3. מוסיפים לקערה בצל מטוגן, נבטי חמניה או נבטים רגילים
4. מוסיפים את הכרובית והבטטה
5. מוסיפים מיץ מלימון טרי , מלח פלפל שחור
מערבבים
בתאבון