סלט סלק, קולורבי ותפוח

סלט סלק קולורבי ותפוח 

נעמה קדוש


סלק חי

קולורבי

סלרי

בצל מטוגן

כרובית אפויה

בטטה אפויה 

חסה 

נבטי חמניה 

תפוח ירוק 

מלח 

פלפל שחור

לימון 


אופן ההכנה:

1. מפרקים כרובית לפרחים 

חותכים בטטה לקוביות ואופים את שניהם בתנור בחום 180 מעלות כ 15 דקות 

2. חותכים את הסלק, קולורבי, תפוח,סלרי  לקוביות 

3. מוסיפים לקערה בצל מטוגן, נבטי חמניה או נבטים רגילים 

4. מוסיפים את הכרובית והבטטה 

5. מוסיפים מיץ מלימון טרי , מלח פלפל שחור 

מערבבים 

בתאבון