קישואים עם פירורי לחם
שניצל קישואים - נעמה קדוש
4 קישואים
פירורי לחם
1 כף קורנפלור
2 ביצים
מלח
פלפל שחור
2 שיני שום
1/2 כפית כורכום
1 כפית חרדל
מעט מים
אופן ההכנה:
1. חתוכים את הקישואים לפרוסות לאורך ובעובי 1/2 ס״מ
2. מערבבים בקערה : ביצים, קורנפלור, חרדל, תבלינים ושום כתוש
אם הבלילה סמיכה מידיי יש להוסיף מעט מים
3. טובלים כל פרוסת קישואים מכל צד בבלילה ואחכ בפירורי לחם
אם אופים את הקישואים - יש לערבב את פירורי הלחם עם שמן זית
4. מניחים בתבנית ואופים בחום 180 מעלות עד להזהבה כ 20 דקות
5. יש אפשרות לטגן בשמן ואז אין צורך לערבב פירורי לחם עם שמן זית
בתאבון