קישואים עם פירורי לחם

קישואים עם פירורי לחם 

שניצל קישואים - נעמה קדוש


4 קישואים 

פירורי לחם 


1 כף קורנפלור

2 ביצים 

מלח

פלפל שחור

2 שיני שום 

1/2 כפית כורכום 

1 כפית חרדל

מעט מים 


אופן ההכנה:

1. חתוכים את הקישואים לפרוסות לאורך ובעובי 1/2 ס״מ


2. מערבבים בקערה : ביצים, קורנפלור, חרדל, תבלינים ושום כתוש

אם הבלילה סמיכה מידיי יש להוסיף מעט מים 


3. טובלים כל פרוסת קישואים מכל צד בבלילה ואחכ בפירורי לחם 

אם אופים את הקישואים - יש לערבב את פירורי הלחם עם שמן זית 

4. מניחים בתבנית ואופים בחום 180 מעלות עד להזהבה כ 20 דקות 

5. יש אפשרות לטגן בשמן ואז אין צורך לערבב פירורי לחם עם שמן זית 


בתאבון