כנאפה נעמה קדוש
שתוף פעולה עם השף הלבן
500 גרם גבינת כנען השף הלבן
200 גרם גבינת מוצרלה
100 גרם חמאה
400 גרם שערות קדאיף
סירופ סוכר
3/4 כוס מים
3/4 כוס סוכר
חצי כפית מי ורדים
אופן ההכנה:
1.מחממים את החמאה במחבת עגולה
2. את שערות הקדאיף מפרידים ומניחים במחבת בצורה עגולה ומהדקים ( ערבבו מעט את החמאה בתוך השערות קדאיף)
3. חממו מעט את שערות הקדאיף ופזרו באופן שווה את הגבינות והמשיכו לחמם עד שהקצוות של שערות הקדאיף מזהיב והגבינות נמסות
4. הפכו את המחבת על גבי צלחת
5. ושפכו את המי סוכר מעל
6. את כל מרכיבי הסירופ מחממים יחד על אש נמוכה ומערבבים עד להמסת הסוכר
בתאבון