עוגת גבינה כשרה לפסח- נעמה קדוש
מתאים לתבנית בקוטר 22
מלית :
6 ביצים שלמות
1 כוס סוכר
750 גרם גבינה לבנה
2 שמנת חמוצה
4 כפות קורנפלור או רמ״ח תפוחי אדמה
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
קצפת :
250 מל שמנת מתוקה להקצפה
1 כוס חלב
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה:
1.לערבב את הביצים והסוכר הגבינה השמנת לכמה דקות ולהוסיף את שאר חומרי המלית לערבב הכל
2.לצקת לתבנית עגולה קוטר 22
3.לאפות בחום 160 מעלות כשעה
העוגה תצא מעט רוטטת במרכז ותתייצב במקרר
4.להוציא מהתנור , העוגה תחזור לגובה של המלית שיצרנו לכן היא תרד בגובה
5.לאחר קירור מלא יש להכין קצפת ולמרוח מעל העוגה
בתאבון