עוגת אלפחורס נימוחה נעמה קדוש 😘
בצק אלפחורס
150 גרם חמאה לא קרה
2 ביצים
2 כוסות קורנפלור
1 אינסטנט פודינג וניל
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
ללוש הכל לבצק .. לתת מנוחה במקפיא 10 דקות
לשטח ולאפות עד להזהבה קלה בצדדים כ15 דקות 170 מעלות..
כשהתחתית מתקררת יש למרוח ריבת חלב על הבסיס ..
מעל לצקת..
קרם שמנת :
2 שמנת מתוקה 500 מ"ל
2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב
להקציף יחד לקצף יציב
למרוח על הריבת חלב
להכניס לקירור..
בהגשה למרוח ריבת חלב מעל העוגה ..
במקום קורנפלור אפשר לשים קמח תפוחי אדמה