עוגת גבינה אפויה עם פירורים


עוגת גבינה עם פירורים אפויה נעמה קדוש
לתחתית

 150 גרם ביסקוויטים

 150 גרם חמאה

למלית גבינה:

500 גרם גבינה לבנה 

3/4 כוס סוכר 

1 גביע אשל

 2 שמנת חמוצה

 4 ביצים 

3 כפות אינסטנט פודינג וניל

 2 כפות גדושות מאוד קורנפלור
אופן ההכנה :

1. טוחנים את הבסקוויוים במעבד מזון או מרסקים אותם ידנית בתוך שקית עד לפירורים

 2. ⁠במיקרוגל ממיסים את החמאה כ דקה ומערבבים יחד עם פירורי הביסקוויטים עד לקבלת תערובת שומנית מהדקים 3/4 מהפירורים בתבנית עגולה מרופדת בנייר אפיה לתחתית מכניסים למקפיא ל10 דקות את שאר הפירורים משאירים לציפוי העוגה

 3. ⁠בקערה נפרדת מערבבים יחד

 4. ⁠גבינה לבנה,שמנת חמוצה, אשל, ביצים וסוכר טורפים יחד לתערובת חלקה ומוסיפים את הקורנפלור והאינסטנט פודינג וניל מערבבים שוב למקרם חלק

 5. ⁠מוציאים את התבנית מהמקפיא שופכים את המלית גבינות על הפירורים ומעל מפזרים שכבה אחידה את הפירורים ששמרנו 

6. ⁠אופים בחום 170 מעלות כ 40 דקות מרכז העוגה אמור להיות מעט רוטט העוגה מתייצבת בקירור

בתאבון