עוגת גבינה עם פירורים אפויה נעמה קדוש
לתחתית
150 גרם ביסקוויטים
150 גרם חמאה
למלית גבינה:
500 גרם גבינה לבנה
3/4 כוס סוכר
1 גביע אשל
2 שמנת חמוצה
4 ביצים
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
2 כפות גדושות מאוד קורנפלור
אופן ההכנה :
1. טוחנים את הבסקוויוים במעבד מזון או מרסקים אותם ידנית בתוך שקית עד לפירורים
2. במיקרוגל ממיסים את החמאה כ דקה ומערבבים יחד עם פירורי הביסקוויטים עד לקבלת תערובת שומנית מהדקים 3/4 מהפירורים בתבנית עגולה מרופדת בנייר אפיה לתחתית מכניסים למקפיא ל10 דקות את שאר הפירורים משאירים לציפוי העוגה
3. בקערה נפרדת מערבבים יחד
4. גבינה לבנה,שמנת חמוצה, אשל, ביצים וסוכר טורפים יחד לתערובת חלקה ומוסיפים את הקורנפלור והאינסטנט פודינג וניל מערבבים שוב למקרם חלק
5. מוציאים את התבנית מהמקפיא שופכים את המלית גבינות על הפירורים ומעל מפזרים שכבה אחידה את הפירורים ששמרנו
6. אופים בחום 170 מעלות כ 40 דקות מרכז העוגה אמור להיות מעט רוטט העוגה מתייצבת בקירור
בתאבון