עוגת גבינה אפויה

עוגת גבינה נעמה קדוש

תבנית בקוטר 22 או 2 תבניות מאורכות 



לתחתית 


250 גרם ביסקוויטים טחונים דק


200 גרם חמאה 


לערבב להדק לתבנית עגולה בקוטר 24   

או 2 תבניות מאורכות 



מלית :


4 ביצים 


3/4 כוס סוכר


500 גרם גבינה לבנה


1 שמנת חמוצה 


2 כפות קורנפלור


2 כפות אינסטנט פודינג וניל


לערבב את הביצים והסוכר לכמה דקות ולהוסיף א שאר חומרי המלית לערבב הכל 


לצקת מעל הפירורים


לאפות בחום 160 מעלות כחצי שעה או  עד להזהבה של  השוליים בלבד במרכז היא עדיין אמורה להשאר  רוטטת .. היא מתייצבת במקרר



היא תצא מעט רוטטת במרכז ותתייצב במקרר