עוגת גבינה עם שוקולד לבן נעמה קדוש
לתחתית
200 גרם ביסקוויטים טחונים דק
100 גרם חמאה מומסת
לערבב עד שהחמאה נטמעת בכל הפירורים ויש להדק לתבנית עגולה בקוטר 22
מלית :
5 ביצים
1 כוס כוס סוכר
500 גרם גבינה לבנה 9% של תנובה
1 גביע אשל של תנובה
250 מ"ל שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד לבן
2 כפות קורנפלור
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה :
1. בקערה יש להמיס במיקרוגל את השוקולד הלבן עם השמנת המתוקה כדקה לערבב עד שהשוקולד נמס לגמרי
2. בקערה נפרדת יש לערבב את הביצים והסוכר במטרפה להוסיף את הגבינה לבנה, האשל הקורנפלור והאינסטנט פודינג וניל
ולהוסיף מחצית מתערובת השוקולד לבן ולערבב יחד עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה
3. לצקת מעל הפירורים את תערובת הגבינה
4. לאפות בחום 160 מעלות כ 40-45 דקות או עד להזהבה של השוליים בלבד במרכז היא עדיין אמורה להשאר רוטטת .. היא מתייצבת במקרר
5. יש לקרר את העוגה לחלוטין
ציפוי :
250 גרם שמנת מתוקה 38% תנובה
3/4 כוס חלב
2 כפות אינסטנט פודינג
מקציפים יחד במיקסר לקצפת יציבה
מורחים את הקצפת על העוגה לאחר שהתקררה
מעל שופכים את מחצית השוקולד לבן שנשאר
ולמקרר
בתאבון
#שבועות_עם_תנובה
#טעים_בבית
בשיתוף תנובה