עוגת גבינה קרמית

עוגת גבינה קרמית נעמה קדוש
6 ביצים

 1 כוס סוכר

750  גרם גבינה לבנה

  1 שמנת חמוצה 

3 כפות גדושות קורנפלור 

2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה :
1. מפרידים את החלבונים והחלמונים 

2. ⁠בקערת המיקסר מקציפים את החלבונים עם 3/4 כוס סוכר לקצת יציב אך לא נוקשה

 3. ⁠בקערה שניה את החלמונים טורפים ידנית עם רבע כוס סוכר כחמש דקות מוסיפים את הגבינה, השמנת מערבבים לתערובת חלקה ומוסיפים את הקורנפלור והאינסטנט פודינג וניל מערבבים שוב עד לקבלת תערובת חלקה

 4. ⁠את קצף הביצים מקפלים לתערובת הגבינות עדיף לערבב מחצית מקצף החלבונים ואח״כ את המחצית השניה

 5. ⁠יוצקים לתבנית  חד פעמית בינונית או 2 תבניות מאורכות מרופדות בנייר אפיה

 6. ⁠אופים בחום 120-130 מעלות בטורבו כשעתיים זה הסוד לקבלת עוגת גבינה קרמית ! מוסית! מושלמת
מוציאים מהתנור מקררים רק כאשר היא קרה לגמרי אפשר למרוח קרם מעל


קרם שמנת :

1 שמנת מתוקה להקצפה

 1 כוסות חלב

 2 כפות אינסטנט פודינג וניל 

מקציפים יחד עד לקבלת קצף יציב


בתאבון נעמה קדוש