עוגת גבינה שמנת נעמה קדוש
תחתית : 250 גרם בסקוויטים
100 חמאה מומסת
מלית : 3 ביצים
חצי כוס סוכר
500 גרם גבינה לבנה
2 שמנת חמוצה
2 כפות קורנפלור
2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
אופן הכנה:
1. לערבב יחד את החמאה ופירורי הבסקוויטים לעיסה ולהדק בתבנית כולל הדפנות להכניס למקפיא ל10 דקות
2. בקערה לערבב ביצים וסוער יחד
3. להוסיף את הגבינה,שמנת לערבב יחד עם הביצים למרקם אחיד
4. להוסיף את הקורנפלור האינסטנט פודינג וניל לערבב עד לקבלת מרקם חלק ללא גושים
5. להוציא את התחתית מהמקפיא לשפוך את המלית על התחתית
6. להכניס לאפיה בחום 170 מעלות כ 40 דקות ..
העוגה אמורה להיות רוטטת מתייצבת במקרר לאחר שעתיים