עוגת דו קולד נעמה קדוש
מצרכים לרינג בקוטר 24
200 גרם עוגיות שוקולד צ'יפס
120 גרם חמאה
200 גרם שוקולד חלב
200 גרם שוקולד מריר
150 גרם שוקולד לבן
3.5 שמנת מתוקה
2 כפיות גלטין
8 כפיות מים
שכבת עוגיות :
לטחון את העוגיות לפירורים
להמיס את החמאה במיקרוגל במשך 30 שניות
לערבב יחד לשטח בתבנית
להעביר למקפיא ל 10 דקות.
שכבת מוס שוקולד מריר:
להמיס במיקרוגל 200 גרם שוקולד וחצי מיכל שמנת מתוקה,לערבב יחד עד לקבלת גאנש
לערבב בקערה קטנה 1 כפית גלטין עם 4 כפיות מים להניח בצד למספר דקות
לחמם במיקרוגל 30 שניות לערבב יחד עם הגאנש שוקולד
להקציף במיקסר 1 מיכל שמנת מתוקה עד לקבלת מרקם רך ( לא נוזלי )
לקפל את השמנת לתוך הגאנש שעירבבנו קודם עם הגלטין
לשפוך על תחתית העוגיות להכניס למקפיא לשעה לפחות.
לחזור על אותם שלבים גם עם השוקולד חלב .
להכניס למקפיא לעוד שעה
גאנש שוקולד לבן :
200 גרם שוקולד לבן
חצי מיכל שמנת מתוקה
להמיס יחד במיקרוגל
לשפוך על העוגה
להעביר למקפיא ללילה לפחות
ניתן לקשט ..