עוגת טורט
3 ביצים גודל L
3/4 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
3/4 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים סחוט
2 ורבע כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
5 כפיות ממרח לוטוס
8 עוגיות לוטוס מפוררות
אופן ההכנה:
1. מקציפים במיקסר 3 ביצים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר מקציפים במשך 5 דקות במהירות גבוהה עד לקבלת קרם בהיר
2. מנמיכים את מהירות המיקסר ל 2 מוסיפים את השמן והמיץ תפוזים בזרם דק
3. ממפסיקים את המיקסר מוסיפים את הקמח והאבקת אפיה מערבבים עם מרית
או שמחליפים לוו גיטרה ומערבלים שתי דקות
ורק עד שהקמח נטמע במלית
לא לערבב יותר מידיי אחרת תצא עוגת חנק
4. את המלית מחלקים ל2
ומרפדים 2 תבניות אינגלישקייק בנייר אפיה ומוזגים את העיסה לתבניות
5. את ממרח הלוטוס מחממים במיקרוגל 10 שניות ובעזרת כפית מזלפים מעל העוגות ולאחר מכן מפזרים את פירורי הבסקוויטים מעל ומכניסים לתנור
6. אופים בחום 165 מעלות בטורבו את 2 העוגות כ 45 דקות או עד שמרכז העוגה יציב וכשמכניסים קיסם הוא יוצא עם פירורים לחים עליו
לא לאפות יותר מידיי !! שלא תתייבש