עוגת קרם לוטוס נעמה קדוש
15 בסקוויטים בטעם חמאה
15 עוגיות לוטוס
500 מל שמנת מתוקה להקצפה
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב
קופסת ממרח לוטוס
5 כפות חלב
אופן ההכנה:
1. מקציפים במיקסר 500 מל שמנת מתוקה, 3 כפות אינסטנט פודינג וניל ו1 כוס חלב עד לקבלת קצפת יציבה
2. בתבנית בגודל 20/20 מניחים בתחתית התבנית בסקוויטים בטעם חמאה מורחים מעל שכבת הבסקוויטים מחצית מהקרם שמנת
3. טובלים בחלב את העוגיות לוטוס כל פעם עוגיה אחת ומניחים אחת ליד השניה מעל הקרם שמנת
כך מסדרים את כל העוגיות עד שמכסים את הקרם שמנת
4. לקרם שמנת שנשאר מוסיפים 1 כף ממרח לוטוס ומערבבים יחד או מקציפים במיקסר למשך דקה
מקבלים קרם לוטוס
5. מורחים את הקרם על העוגיות
מעל הקרם מזלפים מעט ממרח לוטוס
6. אפשר להמיס מעט קרם לוטוס במיקרוגל ( 20 שניות ) ולשפוך מעל כציפוי לעוגה
על מנת שהעוגה לא תצא מתוקה מידיי אפשר רק לעשות קישוטים עם הממרח לוטוס
חובה לקרר במקרר לפני אכילה
כשעתיים
בתאבון