עוגת שיש אישית
1 ביצה
3/4 כוס סוכר חום
1/2 כוס שמן
3/4 כוס מים
1 כף אינסטנט פודינג וניל
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
מלית שוקולד:
1 כף גדושה קקאו
1 כף גדושה שוקולית
3-4 כפות מים
אופן ההכנה: 1. לטרוף יחד בקערה את הביצה והסוכר
2. להוסיף שמן,מים לערבב
3. להוסיף את האינסטנט פודינג וניל ולערבב
4. להוסיף את הקמח והעברת אפיה יחד לערבב דקה רק עד לקבלת מרקם חלק לא לערבב יותר מידיי..
5. לערבב בקערה נפרדת יחד את השוקולית ,הקקאו והמים למרקם אחיד
6. להוסיף למעלית שוקולד 3-2 כפות מהמלית וניל ולערבב יחד
7. לשים מנג'טים בתבנית שקעים
8. למזוג עד מחצית מגובה המנגט.
9. למזוג מעל לבלילה הלבנה כף מבלילת השוקולד
10. בעזרת קיסם לערבב וליצור מראה שיש
11. לחמם תנור ל160 מעלות טורבו 12. לאפות כ 30 דקות..