עוגת תמרים בריאה נעמה קדוש
3 ביצים
1/2 כוס סוכר חום
250 גרם ממרח תמרים
1 כוס מים רותחים
1/2 כוס שמן
1 3/4 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית סודה לשתייה
חופן שקדים מולבנים או אגוזים
אופן ההכנה:
1. בקערה לטרוף את הביצים והסוכר להוסיף את השמן ולערבב
2. לערבב את המים הרותחים והממרח תמרים עד להמסה.
3. לערבב את 2 העיסות יחד התמרים והביצים לערבב יחד 4. להוסיף לעיסה קמח ,אבקת אפיה ,סודה לשתייה לערבב יחד רק עד להטמעת הקמח
5. לרפד 2 תבניות אינגלישקייק בנייר אפיה
6.לצקת מחצית מהכנסה לכל תבנית
7. לפזר מעל את השקדים או האגוזים
8. לאפות בתנור שחומם מראש ל חום 170 מעלות כ25 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים