עוף בגריל של חמותי

עוף בגריל נעמה קדוש
8 שוקיים או ירכיים

8 תפוחי אדמה
תיבול

:1.5 כפות פפריקה מתוקה

 כף צ׳ילי גרוס 

1 כף תבלין גריל

2 כפיות מלח

פלפל שחור

שמן זית 

כוסברה קצוצה

אופן ההכנה:

1. מקלפים תפוחי אדמה וחותכים לקוביות 

2. ⁠מרתיחים סיר עם מים כשהמים רותחים מכניסים את העוף ושולקים

3. ⁠לאחר 10 דקות שהעוף במים מוציאים מניחים בתבנית

 4. ⁠למים מכניסים את קוביות התפוחי אדמה ומרתיחים כ 15 דקות מוציאים ומניחים בתבנית 

5. ⁠מערבבים את כל מרכיבי התיבול מורחים על העוף ותפוחי האדמה

 6. ⁠מכסים ומכניסים לתנור לאפיה בחום 190 מעלות עד שהעוף מתרכך ב10 דקות אחרונות אופים ללא כיסוי בתאבון מערבבים את מרכיבי הרוטב יחד
מורחים על השוקיים , מכל הצדדים
אופים בחום 200 מעלות בטורבו כשעה
ללא כיסוי
בתאבון