עוף בגריל נעמה קדוש
8 שוקיים או ירכיים
8 תפוחי אדמה
תיבול
:1.5 כפות פפריקה מתוקה
כף צ׳ילי גרוס
1 כף תבלין גריל
2 כפיות מלח
פלפל שחור
שמן זית
כוסברה קצוצה
אופן ההכנה:
1. מקלפים תפוחי אדמה וחותכים לקוביות
2. מרתיחים סיר עם מים כשהמים רותחים מכניסים את העוף ושולקים
3. לאחר 10 דקות שהעוף במים מוציאים מניחים בתבנית
4. למים מכניסים את קוביות התפוחי אדמה ומרתיחים כ 15 דקות מוציאים ומניחים בתבנית
5. מערבבים את כל מרכיבי התיבול מורחים על העוף ותפוחי האדמה
6. מכסים ומכניסים לתנור לאפיה בחום 190 מעלות עד שהעוף מתרכך ב10 דקות אחרונות אופים ללא כיסוי בתאבון מערבבים את מרכיבי הרוטב יחד
מורחים על השוקיים , מכל הצדדים
אופים בחום 200 מעלות בטורבו כשעה
ללא כיסוי
בתאבון