עוף עם טריאקי ודלעת נעמה קדוש
8 שוקיים עוף
1 דלורית
1 בצל
8 כפות טריאקי
2 כפות סילאן
מלח
פלפל שחור
1/2 כוס מים
אופן ההכנה:
1. בתבנית שמים את העוף והדלורית
2. פורסים בצל לפרוסות ומפזרים על העוף
3. מתבלים במלח ופלפל שחור
4. מעל שמים את הטריאקי והסילאן
5. שופכים חצי כוס מים בדופן התבנית
6. מכסים בנייר אפיה ואופים בחום 180 מעלות בטורבו כ 50 דקות או עד שהעוף מתרכך
7. מסירים את בנייר אפיה שוב שמים טריאקי על העוף ואופים עוד 10-15 דקות
בתאבון