עוף בטריאקי ודלעת

עוף עם טריאקי ודלעת נעמה קדוש
8 שוקיים עוף

 1 דלורית 

1 בצל 

8 כפות טריאקי

 2 כפות סילאן

 מלח 

פלפל שחור

 1/2 כוס מים
אופן ההכנה:

1. בתבנית שמים את העוף והדלורית

 2. ⁠פורסים בצל לפרוסות ומפזרים על העוף

 3. ⁠מתבלים במלח ופלפל שחור 

4. ⁠מעל שמים את הטריאקי והסילאן

 5. ⁠שופכים חצי כוס מים בדופן התבנית 

6. ⁠מכסים בנייר אפיה ואופים בחום 180 מעלות בטורבו כ 50 דקות או עד שהעוף מתרכך 

7. ⁠מסירים את בנייר אפיה שוב שמים טריאקי על העוף ואופים עוד 10-15 דקות
בתאבון