עוף ואורז בתנור נעמה קדוש
8 חלקי עוף 2 כוסות אורז בסמטי
4 כוסות מים רותחים
2 בצל
1 גמבה אדומה
1 גזר מגורד
1 שן שום
2 גבעולי רוזמרין
עלי בזיליקום שלמים
1 כפית כורכום
1 כפית פפריקה
מלח פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה: 1. לטגן את הבצל עם מעט שמן זית בסיר שמיועד גם לתנור עד להזהבה קלה
2. להוסיף גמבה וגזר ולטגן
3. להוסיף את העוף ולהשלים מעט ..
ולהוסיף 2 כוסות אורז
4. לתבל עם מלח,כורכום, פפריקה,פלפל שחור
5. להוסיף 4 כוסות מים רותחים
6. לערבב מעט
7. לכסות
8. להכניס לתנור לאפות בחום 180 מעלות בטורבו כשעה וחצי
9. 5 דקות אחרונות לאפות ללא כיסוי.