עוף ותפוח אדמה אסייתי נעמה קדוש
8 שוקיים
8 תפוח אדמה קוביות
1 בצל קוביות
תבלינים:
2 כפות שמן זית
2 כפיות פפריקה
2 כפיות כורכום
מלח גס
פלפל שחור
3 -4 כפות רוטב סויה
1 כף סילאן
אופן ההכנה:
1. מטגנים את הבצל והעוף עד להזהבה מוסיפים את כל התבלינים
2. מוסיפים את קוביות העוף ומערבבים יחד תוך כדי טיגון כ 5 דקות
3. מוסיפים מים עד לשלושת רבעי גובה הסיר
4. מרתיחים יחד מכוסה, לאחר הרתחה של 5 דקות מנמיכים ומבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי עד שהעוף מתרכך
5. כשהעוף רך מעבירים את הסיר ללא כיסוי לתנור ל10 דקות בחום 200 מעלות
בתאבון