עוף ותפוח אדמה אסייתי נעמה קדוש

עוף ותפוח אדמה אסייתי נעמה קדוש 

8 שוקיים

8 תפוח אדמה קוביות 

1 בצל קוביות

תבלינים:

2 כפות שמן זית

2 כפיות פפריקה

2 כפיות כורכום 

מלח גס

פלפל שחור

3 -4 כפות רוטב סויה 

1 כף סילאן 


אופן ההכנה:

1. מטגנים את הבצל והעוף עד להזהבה מוסיפים את כל התבלינים

2. מוסיפים את קוביות העוף ומערבבים יחד תוך כדי טיגון כ 5 דקות 

3. מוסיפים מים עד לשלושת רבעי גובה הסיר

4. מרתיחים יחד מכוסה, לאחר הרתחה של 5 דקות מנמיכים ומבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי עד שהעוף מתרכך

5. כשהעוף רך מעבירים את הסיר ללא כיסוי לתנור ל10 דקות בחום 200 מעלות 


בתאבון