עוף עם אורז וסלרי

עוף עם אורז וסלרי נעמה קדוש
8 שוקיים עוף 

3 גבעולי סלרי כולל עלים

 1 צרור פטרוזיליה

 1 כוס אורז 

1 בצל 

1/2 כפית כורכום

 1 כפית צ׳ילי גרוס מתוק 

פלפל שחור, מלח לפי הטעם
אופן ההכנה :

1.בצל חותכים לקוביות מטגנים במעט שמן זית עד להזהבה קלה 

2. ⁠מוסיפים את השוקיים ומטגנים יחד עד להזהבה יש להפוך את העוף ולטגן גם את הצד השני

 3. ⁠מוסיפים 2 כוסות מים ותבלינים מרתיחים את המים וממשיכים לבשל על אש גבוהה ( להבה בינונית) כ 40 דקות עד שהעוף רך אם הוא עדיין לא רך יש להמשיך לבשל על אש קטנה עוד 30 דקות

 4. ⁠מוסיפים את האורז מערבבים מוסיפים מעט מלח 

5. ⁠מוסיפים סלרי ופטרוזיליה קצוצים מערבבים יחד מוודאים שיש מים מרתיחים הכל , כשהסיר רותח מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כ 40 דקות 6. ⁠עד לוודא שאורז מוכן
בתאבון