עוף עם אורז וסלרי נעמה קדוש
8 שוקיים עוף
3 גבעולי סלרי כולל עלים
1 צרור פטרוזיליה
1 כוס אורז
1 בצל
1/2 כפית כורכום
1 כפית צ׳ילי גרוס מתוק
פלפל שחור, מלח לפי הטעם
אופן ההכנה :
1.בצל חותכים לקוביות מטגנים במעט שמן זית עד להזהבה קלה
2. מוסיפים את השוקיים ומטגנים יחד עד להזהבה יש להפוך את העוף ולטגן גם את הצד השני
3. מוסיפים 2 כוסות מים ותבלינים מרתיחים את המים וממשיכים לבשל על אש גבוהה ( להבה בינונית) כ 40 דקות עד שהעוף רך אם הוא עדיין לא רך יש להמשיך לבשל על אש קטנה עוד 30 דקות
4. מוסיפים את האורז מערבבים מוסיפים מעט מלח
5. מוסיפים סלרי ופטרוזיליה קצוצים מערבבים יחד מוודאים שיש מים מרתיחים הכל , כשהסיר רותח מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כ 40 דקות 6. עד לוודא שאורז מוכן
בתאבון