פרגיות הכל בסיר אחד נעמה קדוש
1 קג פרגיות
1 גמבה אדומה
1 פלפל צהוב
צרור כוסברה
צרור פטרוזליה
בצל ירוק
סלרי( אם אוהבים לא חובה)
מלח
פלפל שחור
1 כף כמון
1/2 כף בהרט
1/2 כפית כורכום
2 כפות דבש
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
1. קוצצים את כל הירקות דק
את הפלפל והגמבה חותכים לקוביות
2. שמים בסיר את הכל יחד מערבבים
3. מרתיחים כ 5 דקות לאחר מכן מנמיכים את האש ללהבה נמוכה ומבשלים עד שהפרגיות מתרככות
בתאבון